Mbi ne

Black Drin Adventure

Shqiponja e lumit Drin i Zi! Çfarë ekipi!
“Hajde Grup Hajde”

Thuhet se një grup pionierësh, të bashkuar nga një pasion për aventura dhe emocione të forta, vendosën të sfidojnë lumin që askush nuk kishte patur kurrë guximin për ta lundruar. Njerëzit vendas menduan se ishin të çmendur. Por me një varkë gome dhe kaq shumë guxim ata u zhytën në ujërat e saj të shpejtë, duke menaxhuar çdo shpejtësi të Drinit të Zi.

Ekipi ynë

Një ekip i kualifikuar, një vend ku mblidhen një larmi personazhesh. Të gjithë të bashkuar me pasionin për natyrën, respektin për mjedisin.
edipedi

Motori i BlackDrin Adventure.

Edi-Pedi

Kapiteni i parë
betabetisi

Aventurat bëhen gjithmonë më entuziaste.

Beta-Betisi

Kapiteni i dytë
seriozi

Serioz por të bën të qeshësh.

Stighe-Seriozi

Agjent udhëtimesh
birra

Ku ka birrë është Eraldi, por ku ka punë ka birrë, pra është Eraldi.

Eraldi-Birra

Agjent udhëtimesh
arsenoi

Aventura mbetet një kujtim falë SYRIT të Black Drin Adventure

I përkushtuari Arseni

Syri i Black Drin
aliendrone

Shqiponja e Black Drin Adventure.

Aliendrone

Multimedia