Udhëtimet më të shitur

Grupi minimal prej 15 personash
Përjetoni turin tonë më të njohur me Xhip në këtë udhëtim…
5 Ditë
18+
Grupi minimal prej 8 personash

Rafting Power

€ 50
Rafting është një aktivitet emocionues për këdo, që nuk kërkon kurse…
Grupi minimal prej 7 personash
Shijoni malin më të lartë në Shqipëri, si sot dhe nesër…
1 Ditë
14+
Grupi minimal prej 8 personash
Rafting është një aktivitet emocionues për këdo, që nuk kërkon kurse…