Black Drin Adventure Qendra më e mirë e aventurës në rajon Aventura ju thërret Mirë se vini të shijoni aventurën e jetës

EKSPLORONI

QARKUN

E DIBRËS

Gjërat më të mira të Dibrës

23

Vende për të vizituar

34

Destinacione

7

+ Udhëtime

Udhëtimet më të Shitura

Të gjitha udhëtimet që ju ofron Black Drin Adventure! Çfarë po pret? Kërkoni një nga propozimet tona menjëherë!
Grupi minimal prej 15 personash
Përjetoni turin tonë më të njohur me Xhip në këtë udhëtim…
5 Ditë
18+
Grupi minimal prej 8 personash

Rafting Power

€ 50
Rafting është një aktivitet emocionues për këdo, që nuk kërkon kurse…
Grupi minimal prej 7 personash
Shijoni malin më të lartë në Shqipëri, si sot dhe nesër…
1 Ditë
14+

Udhëtimet më popullore

Këtu do të gjeni udhëtimet më të mira për të marrë pjesë gjatë qëndrimit tuaj në Qarkun e Dibrës

Dëshmi

EXCELLENT rating
Based on 56 reviews
The best adventure in my life! Good team and thank you for unforgettable days.
Idajet Osmani
Idajet Osmani
14/02/2024
Very nise day
Valentin Boci
Valentin Boci
14/02/2024
I had a wonderful experience with BlackDrin Adventure, who organized a hiking trip for me in the mountains of Albania. They were very professional, friendly, and knowledgeable, and they took care of everything from transportation, accommodation, meals, and guides. The hiking trails were amazing, with stunning views of the valleys, rivers, and peaks. I especially enjoyed the hike from Valbona to Theth, which crossed the Accursed Mountains, one of the most spectacular landscapes in Europe. The guides were very helpful and informative, and they shared a lot of interesting facts and stories about the local culture and history. The accommodation was comfortable and cozy, and the food was delicious and authentic. I highly recommend Black Drin Adventure tour operator to anyone who wants to explore the beauty and diversity of Albania. Thank you guys!
Jorgo Rafti
Jorgo Rafti
14/02/2024
Great experience, wonderful nature, cristal water and a very informed and friendly guide. Can't wait to do it again 😍
Lule Daci
Lule Daci
30/10/2023
This was an unforgettable experience would definitely recommend it and do it again!!! The guide guy was very friendly and nice .
matilda qeraca
matilda qeraca
01/10/2023
We are very satisfied with our guide he was very nice and positive and also very friendly! Surely we will come back!
ambla ceta
ambla ceta
01/10/2023

Kompanitë dhe Grupet

Kompanitë që duan të bëjnë grupe, festa, ditëlindje, grupe sportive dhe grupe skautësh… Për më shumë se 10 vjet dhe falë përvojës sonë dhe mundësive bujare që na ofron rajoni i DIBRËS, ne mund të argëtojmë çdo grup njerëzish.

laptop frame
hero image

Kanë folur për ne

Partnerët tanë