Ecje në Malin Korab

Ecje në Malin Korab

€ 10 për person

Shijoni malin më të lartë në Shqipëri, si sot dhe nesër do të magjepseni!

Faqe në ndërtim.

1 Ditë
14+ Mosha
 • Destinacioni
 • Kthimi
  Peshkopi
 • Përfshihet
  Guida
 • Nuk Përfshihet
  Akomodim në Hotel
  Darka
  Dreka
  Mëngjesi
  Rafting
  Snak
  Transport
  Transport Peshkopi-Rafting
  Transport Tiranë-Peshkopi