2022, E Dielën 10 Prill “#1001aventura, rafting në lumin Drini i Zi” së bashku me grupin “Escape With Me”

2022, E Dielën 10 Prill “#1001aventura, rafting në lumin Drini i Zi” së bashku me grupin “Escape With Me”

Një ditë me shi, dëborë dhe lumin e fryrë në maksimum, ishte sfida më e bukur për grupin e “Escape With Me” të cilët shijuan një aventurë të pa harrueshme.
Profesionalizmi, cilësia dhe siguria në radhë të parë, është pikënisja e ç’do aventure!
Black Drin Adventure pasi siguroi të gjithë grupin me pajisjet të çertifikuara sipas standarteve EU, dhe një shpjegim të shpejtë mbi udhëtimin dhe udhëzimet se si bëhet rafting, u zhytën në ujërat e shpejtë, plot adrenalinë dhe bukuri natyrore  të lumit Drini i Zi.

Jo vetëm Rafting

Black Drin Adventure ju shoqëron me guidat e saj edhe në tube në lumë, ngjitje të majave më të larta, ecje mali dhe lumi,  udhëtime me biçikletë, via ferrata në siguri, eksplorim shpellash, udhëtim historiko-kulturor, ekskurione, bumber ball, etj…

Jeni të mirëpritur në #1001aventura të cilat mbeten gjatë në memorien tuaj!