Lajme

Shtëpia e një prej parqeve më të bukur kombëtar në Shqipëri, Parkut Kombëtar Lura, rajoni i Dibrës është i pasur me bukuri natyrore, peizazhe malore, liqene akullnajash, lumenjsh të panumërt dhe pyje të dendura. Bukuria madhështore e Lurës është vlerësuar nga pëlqimet e Edith Durham...