Day Trip – EuroElektra Sh.p.k, zgjedh Black Drin Adventure

Day Trip – EuroElektra Sh.p.k, zgjedh Black Drin Adventure

Aventura emocionuese e rafting me Black Drin Adventure, ishte një aktivitet i shijuar në maksimum nga EuroElektra Sh.p.k.

Natyra dhe adrenalina e rafting i ndihmoi shumë që ato të lidhen më fort si ekip.