Rafting Power 2 Ditë

Rafting Power 2 Ditë

€ 140 për person

Rafting është një aktivitet emocionues për këdo, që nuk kërkon kurse apo përgatitje fizike dhe do t’ju lejojë të shijoni bukuritë prallore të luginës së Drinit të Zi. Një lumë emocionesh në ujërat e lumit më të gjatë të Shqipërisë.

 

Pajisjet e nevojshme

Veshja personale e nevojshme për një zbritje rafting emocionuese përbëhet nga një rroba banje ose pantallona të shkurtra, atlete (ose çorape neoprene sub / surf), këmishë ose bluzë me mëngë të gjata, peshqir banje ose bathrobe për dush në fund të aktivitetit në komoditetin tonë duke ndryshuar dhoma.

Black Drin Adventure do të sigurojë pajisjet e nevojshme për rafting, të tilla si veshje neoprene në dungarees, xhaketë uji të gomuar, xhaketë shpëtimi dhe kaskë mbrojtëse. Duhet të theksohet se të gjitha pajisjet rinovohen dhe dezinfektohen në mënyrë periodike për çdo përdorim me një solucion specifik dezinfektues.

PAJISJE QË I OFRON BLACK DRIN ADVENTURE

 

Kërkesat e pjesëmarrjes

Pavarësisht nëse jeni në një grup apo vetëm, nuk ka rëndësi! Alsoshtë gjithashtu e mundur që të rezervoni një zbritje rafting individualisht dhe kështu të plotësoni një ekuipazh me pjesëmarrësit e tjerë. Mosha minimale për prejardhjen themelore është 6 vjet e shoqëruar nga një prind, deri në X vjet … dhe më shumë!

Qendra njihet zyrtarisht si Federata Shqiptare e Rafting, në të cilën veprojnë vetëm figura profesionale me një patentë specifike.

Udhëzuesit tanë të rafting duhet të kalojnë provimet rigoroze të përçimit dhe shpëtimit të lumenjve dhe të kenë një njohuri të përsosur të rrugëve të hapura për publikun. Masterët e Qendrës janë gjithashtu të kualifikuar për të dhënë mësim në kurset javore të hapura për të gjithë.
Kushtet e motit

Çfarë të bëjmë kur bie shi? Rafting është përgjigjja! Pavarësisht nëse bie shi ose nuk bie shi, ju prapë do të zhyteni nga një zbritje emocionuese e raftingut. Pra, rafting bëhet edhe në mot të keq.

Siguria

Black Drin Adventure ka mbi 6 vjet përvojë në organizimin e aktiviteteve në natyrë dhe sporteve ekstreme në Qarkun e Dibrës. Siguria dhe cilësia janë gjithmonë të parat. Besoni Black Drin Adventure për profesionalizëm, cilësi dhe përvojë në botën e jashtme dhe sportet ekstreme në Dibër.

Gjatë zbritjes në rafting ekziston një provë ujore që do t’ju lejojë të provoni energjinë e “ujit të egër”; një përvojë e bukur në siguri të plotë pasi udhëzuesit tanë do të jenë të gatshëm dhe vigjilentë në çdo kohë për ju. Ju do të përjetoni temperaturën e ftohtë të ujit dhe do të mbani një kujtim të kësaj aventure të mëtejshme për një kohë të gjatë. Për më tepër, vetëm me Black Drin Adventure do të keni përfshirë në çmim shërbimin fotografik të aventurës tuaj. Kështu që ju mund të keni një kujtesë vizuale të aventurës tuaj … për të rishikuar shprehjet qesharake që kjo botë “e egër” është në gjendje të na nxjerrë jashtë!

 

Merrni me qira videokamera ose merrni një video profesionale nga Black Drin Adventure.

Ju mund të merrni me qira një aparat fotografik Go Pro falas për të filmuar përvojën tuaj direkt në veprim. Thjesht duhet të lini një dokument dhe të blini kartën SD në zyrat tona, e cila më pas do të mbetet pronë e juaj.

Qiraja falas e kamerës është e vlefshme vetëm pasi të keni blerë kartën SD.

 • Destinacioni
 • Kthimi
  Ura e Topojanit, Maqellarë / "Natyra Damzi", Luzni
 • Koha Nisjes
  Ju do të njoftoheni nga guida për orarin e nisjes
 • Koha kthimit
  Përafërsisht ora 19:00 e ditës së dytë.
 • Kodi veshjes
  E Rastësishme. Veshje të rehatshme atletike, këpucë shëtitjeje, kapele, xhaketë të lehta.
 • Përfshihet
  Akomodim në Hotel
  Darka
  Guida
  Rafting
  Snak
  Transport
  Transport Peshkopi-Rafting
  Transport Tiranë-Peshkopi
 • Nuk Përfshihet
  Dreka
  Mëngjesi
1
Harta e Udhëtimit
Harta e Udhëtimit
Harta e Udhëtimit