Xhip Tur në Alpe

Xhip Tur në Alpe

€ 499 për person

Përjetoni turin tonë më të njohur me Xhip në këtë udhëtim përgjatë Alpeve të Shqipërisë.

Çmimi për grup, min 15 persona!

 

Të përfshira në çmim:

-Xhip për 4 persona në një Jeep
-5 netë në hotel me mëngjes
-Darka ne Valbone
-Darkë me një shfaqje folklorike në Krujë
-Guida në anglisht/shqip
-Pagesa e biletës së tragetit Fierzë-Koman

Nuk përfshihen
-Hyrjet në muze dhe gjithçka që nuk shkruhet në kolonën e përfshirë
-Akomodimi në dhomë teke 240 euro shtesë

Faqe në ndertim…

5 Ditë
18+ Mosha
 • Destinacioni
 • Kthimi
  Tirana
 • Përfshihet
  Akomodim në Hotel
  Darka
  Guida
  Mëngjesi
  Transport
 • Nuk Përfshihet
  Dreka
  Rafting
  Snak
  Transport Peshkopi-Rafting
  Transport Tiranë-Peshkopi
1
Dita 1
Tiranë - Rrëshen - Kurbnesh - Lurë - Peshkopi
2
Dita 2
Peshkopi - Kukës - Bajram Curri - Valbonë
3
Dita 3
Valbonë - Fierzë - Koman - Shkodër
4
Dita 4
Shkodër - Theth - Ndërlysaj - Shkodër
5
Dita 5
Shkodër - Krujë - Sari Salltik - Tiranë