SICPA Security Solution Albania, zgjedh Black Drin Adventure

SICPA Security Solution Albania, zgjedh Black Drin Adventure

Moto jonë për grupet që vijnë nga kompanitë është:

“Të gjithë për një, një për të gjithë!”

Kjo sepse aktivitet me BlackDrin, do të përmirësojnë mjedisin tuaj profesional dhe do të forcojë shpirtin e ekipit me aktivitetin argëtues dhe emocionues të rafting, duke qenë në kontakt të drejtpërdrejtë me natyrën.

Praktikimi i aktiviteteve stimuluese brenda një kompanie, në fakt, çon në një seri avantazhesh që burojnë nga motivimi më i madh i punonjësve, i cili përkthehet në produktivitet më të madh.

Udhëzuesit tanë shumë të kualifikuar do t’ju shoqërojnë në një zbritje spektakolare përgjatë pragjeve
të lumit Drini i zi, për të zbuluar natyrën e egër dhe të paprishur, shijoni larjen në ujërat e kristalt të lumit, duke përfituar një përvojë unike brenda mundësive të të gjithëve!