Llixhat

Llixhat

Llixhat ndodhet në lindje të Peshkopisë, afërsisht 1 km nga qendra e qytetit. Që nga vitet 1600, vetitë kuruese të burimeve të nxehta kanë sjellë njerëz në Peshkopi nga i gjithë Ballkani. Ujërat minerale qëndrojnë në një temperaturë prej 40C dhe përdoren për të trajtuar gjendje të tilla si: reumatizma dhe artriti. Kompleksi spa operon gjatë gjithë vitit me lehtësi të shumta hoteliere dhe restorante afër.